Mobislyder

Glidetrack Mobislyder voor kleine camera's

Julian 3610 1
Glidetrack lanceert de Mobislyder, een compacte slider voor kleine camera's zoals de iPhone, GoPro, GH2 en compactcamera's. De Mobislyder gaat 129 Britse pond of 175 Amerikaanse dollars kosten, maar is in aanloop naar kerst met korting verkrijgbaar.

Glidetrack is bekend van de sliders voor videocamera's en hdslr's. De Mobyslider is een goedkopere en kleinere variant waarmee je vloeiende bewegingen aan je video's geschoten met kleine camera's kunt toevoegen.

De makers mikken op filmers die werken met hun smartphone, actiecamera's zoals de GoPro en compactcamera's, maar ook compacte systeemcamera's zijn te gebruiken op de Mobyslider. Het apparaat komt met vijf verschillende vattingen om je camera te bevestigen, van statiefaansluiting tot houder voor je telefoon.

Meer

Het blijft niet alleen bij de Mobislyder. De makers beloven binnenkort 'Mobywheels' uit te brengen, wieltjes voor onder de slider en ook staat er een accessoire in de planning awaarmee je de Mobislyder omtovert in een 'Mobidolly'.

Kerstkorting

De Mobislyder krijgt een adviesprijs van 129 Britse pond of 175 Amerikaanse dollars, maar in de aanloop naar kerst is de kleine Glidetrack te bestellen voor een gereduceerde prijs van 99 Pond of 135 dollar.

afbeelding van Dennis K.

mmh, misschien wel handig voor met mijn GH2, wel jammer dat er geen gemotoriseerde functie inzit zodat timelapse video maken niet mogelijk is