Gizmon iCA iPhone-hoes met ingebouwde zoeker

Julian 3359 0
Hoesjes die je iPhone omtoveren in iets wat op een Leica lijkt waren er al. Extra functionaliteit brengen deze hoesjes echter niet. Gizmon pakt het anders aan met de iCA iPhone Case. De vintage-hoes heeft een ingebouwde zoeker, werkende sluiter en statiefaansluiting.

De iCA iPhone-hoes van Gizmon geeft je iPhone 4 niet alleen een meetzoekeruitstraling, maar je krijgt ook extra functionaliteit. In het hoesje is een heuse optische zoeker ingebouwd, de sluiterknop bovenop de camera werkt echt en aan de onderkant is een afneembare statiefaansluiting voorzien.

iCA retro-hoes

Voorzetlenzen

Het 'objectief' op de hoes is een spiegeltje, handig om zelfportretten te maken. Foto's maken doe je uiteraard met de camera van de iPhone, die in de hoek gepositioneerd is. De iCA Case voegt wel de mogelijkheid toe om conversielensjes op je iPhone te zetten. Je kunt kiezen voor een macro- of fisheyelensje, beiden kosten 45 dollar per stuk.

iCA iPhone hoes

Prijs

Aan de hoeken van de iCA iPhone Case kun je een riem bevestigen. Eventueel kun je deze bestellen voor dertig dollar. Het retrohoesje zelf kost 65 dollar en is te koop in zwart, bruin en wit.

iCA iPhone rangefinder