Gevonden: Duizendste Twitter-volger in ruil voor prijzen

Julian 442 0
Onze teller van volgers op Twitter staat op 989. We zouden DIGIFOTO Pro niet zijn als we daar met behulp van wat prijzen geen mooi rond getal van probeerden te maken. Laten we nu net nog wat Special Editions hebben liggen.

Update: We hebben 'm gevonden, @EdwinBreda is onze duizendste volger, gefeliciteerd!

Met de uitreiking van de Photo Academy Award 2010 in het verschiet en de komst van de bijbehorende DIGIFOTO Pro Special Edition, begint het stapeltje overgebleven Photo Academy Award-specials uit 2009 ons angstig aan te staren.

Om deze collectoritems nog een waardige tijd te geven, hebben we daarom deze fantastische actie bedacht. Ben jij onze 990e, 991e, 992e (etc, tot en met #1000) Twitter-volger, dan krijg je een exemplaar opgestuurd.

Natuurlijk verwachten we wel van je dat je onze tweets ook echt met grote aandacht blijft volgen en dat je regelmatig mee in discussie gaat.

#1000

De duizendste Twitter-volger met een Special Edition uit het magazijn opschepen zou natuurlijk wat karig zijn. Ben jij nummer duizend, dan mag je ook een fotografieboek uitkiezen uit de collectie van Van Duuren Media.

Waar wacht je nog op? www.twitter.com/dfpro