Getty opent Grants for Good-competitie

Redactie 640 0
De Grants for Good-competitie van Getty Images is weer geopend voor inzendingen. Met de wedstrijd wil het agentschap fotografen laten samenwerken met een non-profit organisatie om deze te promoten. Ze geven daar twee beurzen van 15.000 dollar voor weg.

Getty riep de Grants for Good-competitie in 2009 in het leven om non-profitorganisaties 'de kracht van beeld te helpen gebruiken om positieve veranderingen in de wereld te bewerkstelligen'. Ook zouden ze met behulp van de winnende fotograaf hun verhaal en doelstelling beter en effectiever naar voren kunnen laten komen.

Geldprijs

Naast de geldprijs van 15.000 dollar die de twee winnaars krijgen, biedt Getty ze ook de kans om tijdens het project samen te werken met hun team van artdirectors, foto-editors en producenten. De deelnemers zullen worden beoordeeld op hun technische, organisatorische en verhalende kwaliteiten, maar ook op de kracht en visie van hun plan om beelden efficiënt te gebruiken. 

Vorig jaar wonnen de Britse fotograaf Sam Faulkner en zijn Amerikaanse collega Anne Marie Musselman. De winnaars van dit jaar worden bekendgemaakt tijdens het Cannes Advertising Festival in juni.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie