Getty Images draagt bij aan Movember met expositie

sanne 1840 0
Met een fototentoonstelling draagt Getty Images dit jaar bij aan Movember, een initiatief dat op ludieke wijze aandacht vraagt voor prostaatkanker. De Getty Images Movember-tentoonstelling is vanaf 17 oktober gratis te bezoeken in Amsterdam.

Elk jaar, in november, vraagt Movember aan mannen over de hele wereld om hun snor te laten staan, met als doel geld in te zamelen en aandacht te vragen prostaatkanker. Getty Images is betrokken bij verschillende goede doelen, waaronder Movember.

Primeur

De Getty Images Movember-tentoonstelling zal voor het eerst in Nederland worden getoond en omvat werk afkomstig uit diverse collecties waaronder crowd-sourced beelden via Flickr en commerciële (art-directed) beelden uit de gerenommeerde Stone-collectie.

movember
Foto: © Tim Klein/ Getty Images

Bar Moustache

Dinsdag 16 oktober wordt de tentoonstelling tijdens de launch van Movember 2012 geopend, vanaf 17 oktober is de expostie voor gratis publiek toegankelijk in Bar Moustache, Amsterdam.

afbeelding van sanne

Sanne Ruhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor DIGIFOTO Pro. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen van Sanne