Gesprek met en rondleiding door Guido Guidi op zondag 15 juni in Huis Marseille

Julian 806 0
Dit weekend opent de expositie 'Veramente', van Guido Guidi in Huis Marseille, Amsterdam. Op zondag 15 juni gaat de Italiaanse fotograaf in gesprek met Frits Gierstberg. Daarna geeft de fotograaf een rondleiding over zijn expositie. Deelname is gratis.

In een persoonlijk tweegesprek op zondagmiddag 15 juni om 14.00, gaan Guido Guidi en Frits Gierstberg (sinds 2003 curator bij het Nederlands Fotomuseum te Rotterdam en tussen 2006 en 2010 de eerste bijzonder hoogleraar fotografie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam) onder andere in op de reflecterende manier van kijken die het werk van Guidi karakteriseert. De voertaal is Nederlands (via een tolk Italiaans/Nederlands).

Rondleiding door Guido Guidi

Na afloop van het tweegesprek op 15 juni geeft Guido Guidi om 15.00 een rondleiding over Veramente. De voertaal is Engels (via een tolk Italiaans / Engels). De middag wordt afgesloten met een glas prosecco, met dank aan het Instituto Italiano di Cultura in Amsterdam.

Aanmelden

Deelname aan het tweegesprek en/of de rondleiding is gratis (exclusief museumentree). Het museum verzoekt geïnteresseerden zich vooraf op te geven via info@huismarseille.nl.

Lees hier meer over de expositie en het werk van Guido Guidi.

Guido Guidi
Titel: Puente la Reina, Spain, 08.1995 - Foto © Guido Guidi