Gezien op photokina: MeFOTO statieven

Gespot op photokina: MeFOTO statieven

Fabienne Keijzer 2209 0
Gezien op photokina: de kleurrijke en lichte statieven van MeFOTO. De stand van het bedrijf valt op de beursvloer op door een overweldigend kleurrijke uitstraling. MeFOTO's nieuwste statief is er een met een geïntegreerde selfie-stick, de MeFOTO Air.

MeFOTO Air

De statieven van MeFOTO staan bekend om hun goede draagbaarheid. De kleurrijke statieven zijn heel licht maar ook stevig genoeg om camera's tot twaalf kilo gemakkelijk te dragen. Het bedrijf focust zich vooral op millenials die veel reizen en dat zo licht mogelijk willen doen. De MeFOTO statieven bieden veel creatieve opties. De nieuwe MeFOTO Air is gemakkelijk om te bouwen tot een selfie stick. Met een bluetooth afstandsbediening kun je de ontspanner van je camera of smartphone besturen. 

MeFOTO Air

HyperLock

Fijn aan de MeFOTO Air is ook dat je niet aan alle stokken apart hoeft te zitten om ze vast te zetten. MeFOTO werkt met een zogenaamde 'HyperLock', één knop waarmee je alle poten kunt vastzetten. In deze video kun je zien hoe de nieuwe MeFOTO Air werkt. 

De MeFOTO Air statieven zijn verkrijgbaar in drie maten: de BackPacker Air (31 cm, tot 4 kilo), de RoadTrip Air (tot 8 kilo) en de GlobeTrotter Air (tot 12 kilo). Ze zullen beschikbaar zijn vanaf 1 november en beginnen bij 110 euro. 

DIGIFOTO & Photokina 2016

DIGIFOTO is aanwezig in Keulen met een groot redactie team bestaande uit fotografen, journalisten en een video team. Lees hier alles over Photokina 2016 en volg Facebook, Twitter, Instagram & Google+ voor het laatste nieuws!

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne