Gespot: mobiele fotostudio voor vier tientjes

Raymond 2302 0
Een kleine lichtbox voor bijvoorbeeld productfotografie is prima zelf in elkaar te knutselen. Wie dat liever niet doet, kan voor nog geen vier tientjes een opvouwbaar exemplaar aanschaffen.

Wie een kleine lichtbox zoekt voor thuisgebruik, kan tot 7 december terecht bij Gamma. Daar is tot die datum een opvouwbaar fotostudiootje te koop. Handig voor het vermijden van storende achtergronden bij bijvoorbeeld het fotograferen van producten.

Het studiootje meet 40 x 40 x 40 centimeter, is opvouwbaar en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Volgens Gamma  zijn de vier mogelijke achtergrond­kleuren zo gekozen dat deze gemakkelijk met fotobewerkingssoftware aanpasbaar zijn.

De kleine lichtbox komt inclusief twee lichtstatieven, camerastatiefje en een tas. De verkoopprijs is € 39,95.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond