365 inspiratie-ideeën voor 2017

Geen gebrek aan inspiratie in 2017

Fabienne Keijzer 1056 0
Je hoeft je dit jaar geen zorgen te maken over een gebrek aan inspiratie. Zo is er een fotokalender in het leven geroepen met een dagelijks fotothema. Is iedere dag een nieuwe opdracht iets te veel van het goede? Dan is er ook een weekprogramma dat je kunt volgen.

365 thema’s voor fotografie in 2017

De PhotoBlog heeft een kalender gemaakt met een dagelijkse fotografie-inspiratie. Het #PhotoBlog365 foto-project moedigt fotografen aan om iedere dag een foto met een bepaald thema te maken. Inspiratie genoeg dus! Wellicht is elke dag een beetje veel, maar de kalender is natuurlijk wel handig om erbij te pakken als je even door een creatieve dip gaat. Je kunt hem hier downloaden.
inspiratie 2017

Wekelijkse foto-opdrachten

Heb je wel zin in een omvangrijk project voor dit nieuwe jaar maar doe je liever iets wekelijks? Dan is de 52 Week Photo Challenge van fotograaf Dale Foshe wellicht iets voor jou. Aan iedere week van het jaar is een bepaald thema verbonden waarmee je aan de slag kunt gaan. Niks is verplicht natuurlijk, maar ook deze kalender is handig om te gebruiken als je even niet meer weet wat je zou moeten fotograferen. Download hem hier. En als je besluit mee te doen aan de challenge raadt de fotograaf je aan de volgende hastags te gebruiken zodat hij je werk kan volgen en eventueel kan delen: #dogwood52, #dogwood2017 en wekelijks #dogwoodweek1, #dogwoodweek2 etc.

Inspiratie voor 2017
Lees ook: 10 opdrachten voor meer inspiratie

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne