Peter McKinnon geeft tips

Geef je Instagram-pagina een boost met deze tips van Peter Mckinnon

Redactie DIGIFO... 1509 0
Instagram is tegenwoordig misschien wel één van de belangrijkste online portfolioplatformen. Maar door de miljoenen gebruikers is het lastig om de aandacht van potentiële klanten te krijgen. In deze video geeft Peter Mckinnon een aantal tips om je instagrampagina op te laten vallen.

Als je je tegenwoordig online wil profileren kan je niet meer om Instagram heen. Deze gratis mobiele app biedt de mogelijkheid om alle foto's die je met je telefoon hebt gemaakt direct op te fleuren met speciale filters en vervolgens te delen, maar je kan er ook voor kiezen om foto's die je met je camera hebt gemaakt en op je computer geheel naar wens hebt bewerkt online te zetten. Momenteel heeft Instagram ongeveer 600 miljoen actieve gebruikers, dus opvallen is lastig. Peter McKinnon laat in deze video zien hoe je kan opvallen en hoe je de Instagram Stories kan gebruiken om jezelf te onderscheiden.

Lees ook: Een cinamagraph maken in Photoshop

Peter McKinnon

Peter McKinnon is een fotograaf, filmmaker en vlogger uit Canada die bijna elke dag een nieuwe video plaatst met tips, lessen en een kijkje achter de schermen. Al meer de helft van zijn leven is actief bezig met foto- en videografie en nu deelt hij graag zijn expertise met iedereen die iets wil leren.

Kijk voor meer informatie en video's op het YouTube-kanaal van Peter McKinnon.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie