GE General Imaging komt naar Nederland

Redactie 492 0
De Benelux krijgt er een nieuw cameramerk bij. Per 1 mei zullen de camera

General Electric is een van de grootste Amerikaanse bedrijven uit de geschiedenis, mede opgericht door de uitvinder van de gloeilamp: Thomas Alva Edison.

Van huishoudelijke apparaten tot vliegtuigmotoren, de producten van GE zijn over de hele wereld te vinden. Al 130 jaar maakt het bedrijf producten voor zowel consumenten als grootschalige industriële toepassingen. Fortune Magazine waardeert GE al vele jaren als “America’s Most Admired Company”.

De camera’s van General Imaging bieden geavanceerde mogelijkheden in een compacte gebruiksvriendelijke behuizing. Alle modellen beschikken over Panorama stitching, Blink- Smile en Face-detection. Het topmodel, de X3, beschikt over 12x optische zoom, beeldstabilisatie, 10.7 Megapixels, een 2,7-inch lcd-scherm en ISO 3200.

Binnenkort zijn de camera’s van GE ook in de Benelux te koop. Per 1 mei a.s. is MCC (Mobile Communication Company) de officiële importeur van GE Digital Imaging. Eerder wist MCC met Samsungs digitale camera’s een marktaandeel van 15% veroveren.

Meer informatie vind je op www.general-imaging.nl

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie