Gary Fong flitseraccessoires nu officieel in Nederland

Julian 2909 0
Transcontinenta is per direct aangesteld als de importeur van het merk Gary Fong. Daarmee zijn de flitsaccessoires van de bekende huwelijksfotograaf vanaf eind oktober officieel in Nederland verkrijgbaar.

Gary Fong, een wereldberoemde huwelijksfotograaf, beëindigde in 2002 bewust een meer dan twintigjarige professionele carrière achter de camera om zich volledig te wijden aan de ontwikkeling van innovatieve fotoaccessoires.

Tijdens zijn actieve carrière als fotograaf stoorde Gary Fong zich vooral aan de harde flitsverlichting die met name tot uiting kwam in ongunstige schaduwen bij portretten. Hij was hevig geïnteresseerd in deze problematiek en ontwikkelde het ‘Lightsphere’ systeem; een speciale gekleurde koepel die over een flitser werd geplaatst.

Gary Fong

Fong verkocht in een mum van tijd wereldwijd meer dan 500.000 exemplaren van de Lightsphere. Sinds de uitvinding van dit systeem heeft Gary Fong diverse andere varianten van de koepelvormige diffuser op de markt gebracht, zoals de Amber Dome, in combinatie met de Lightsphere zorgt voor een natuurlijke, warme en zacht uitgelichte foto.

De Gary Fong producten zullen vanaf de derde week oktober door Transcontinenta in Nederland aan haar gangbare fotodistributiepartners geleverd gaan worden. De flitseraccessoires kunnen gecombineerd worden met een breed scala aan producten van populaire merken als Nikon, Canon, Sunpak, Vivitar, Quantum en Metz.