Gary Fong breidt assortiment uit met GearGuard

Redactie 586 0
GearGuard is de nieuwe serie van camera-accessoiremaker Gary Fong en bedoelt om alle fotografische kostbaarheden veilig te vervoeren. De beveiligingsserie is uitgerust met verschillende anti-diefstalsystemen.

Zo bestaat de GearGuard-serie niet enkel uit de Camera Body Lock, maar ook de Bag Lock, welke er voor moeten zorgen dat de camera niet uit de tas gegrist wordt. De maker wil dat 'de gebruiker denkt aan fotograferen, niet aan veiligheid'. Daarom kan met de Camera Body Lock de camera via de statiefaansluiting overal aan vastgemaakt worden, zodat deze niet ontvreemd kan worden. Door gebruik van de Security Cable en de Combination Lock kan de camera telkens ergens anders aan vastgemaakt worden, terwijl deze volgens de fabrikant gewoon bruikbaar blijft.

Veilig

Wanneer de Bag Lock, de naam zegt het al, bevestigd wordt op de tas, voorkomt dit volgens Gary Fong positieve resultaat voor grijpgrage handjes. De Bag Lock schuift namelijk over de 'quick-release'-gesp heen, waardoor deze onbruikbaar wordt. Het cijferslot doet de rest. Fong stelt zelfs dat met de twee beveiligingsmethoden je je tas met fotoapparatuur onbeheerd achter kan laten.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie