Game of Molds

Game of Molds

Nadja Geskus 1158 0
Een YouTube gebruiker maakte met prachtige time-lapse beelden van fotograaf Nick Lariontsev een nieuwe versie van het intro van de ‘Game of Thrones’ serie. De beelden van Game of Thrones werden vervangen met de time-lapse beelden van schimmels. Schimmels? Ja echt, schimmels.

Er zijn al meerdere recreaties geweest van het intro van ‘Game of Thrones’, maar deze is toch wel erg bijzonder. De verschillende zwammen en schimmels komen tot leven door de time-lapse techniek. Het is natuurlijk niet een recreatie die exact lijkt op het origineel, maar de sfeer is wel erg hetzelfde. En het opbouwen en aftakelen van de schimmels, lijken erg op dat van de stad in het origneel.

Burbulyator

De time-lapse beelden werden gemaakt met een Nikon D70, gemonteerd op een Burbulyator LT BBR-2010. De Burbulyator is ook een interessante tool. Hij maakt het namelijk mogelijk om een camera te roteren rond een centraal punt. Hierdoor krijg je een time-lapse die langzaamaan ook van standpunt verandert. De camera filmde 2 tot 8 dagen, terwijl het rond de schimmels draaide. Hoewel we bekend zijn met time-lapse beelden, zijn dit meestal maar beelden van een half uur. Deze beelden die stukken van hele dagen tonen, geven werkelijk waar een bijzonder resultaat.

Game of Molds

 

 

Game of Thrones

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja