Fujifilm X-T2 aangekondigd

Fujifilm X-T2 aangekondigd

Redactie DIGIFO... 2931 2
Fujifilm heeft zojuist de opvolger aangekondigd van de zeer succesvolle X-T1. De Fujifilm X-T2 is heeft een 24 megapixel aps-c sensor en is de eerste Fujifilm X-serie camera waarbij het mogelijk is om in 4K te filmen.

De nieuwe Fujifilm X-T2, opvolger van de X-T1, beschikt over dezelfde sensor als de zeer goed ontvangen X-Pro 2 die begin dit jaar op de markt kwam. Ook de joystick van deze X-Pro 2 is overgenomen door de X-T2, wat navigeren door de menu's en het kiezen van autofocuspunten erg makkelijk en intuïtief maakt. De camera heeft een snellere minimale sluitertijd van 1/8000ste seconde, dat kan worden uitgebreid tot 1/32000ste seconde met digitale sluiter. Filmen is 4K is nu ook mogelijk en tijdens het filmen zijn alle 'film-simulation' opties beschikbaar, zodat iedereen makkelijk unieke video's van hoge kwaliteit kan maken.Fujifilm X-T2

 

Nieuwe autofocus op de Fujifilm X-T2

Het autofocussysteem van de Fujifilm X-T2 is volledig op de schop gegaan, wat resulteert in verhoging van de autofocuspunten naar 325, met een verhoging van de 'zone-focuspunten' van 49 naar 91. Een nieuw algoritme in combinatie met de X-processor Pro zorgt ervoor dat de camera nog sneller scherpstelt met een grotere precisie, ook in situaties met slecht licht.

 

Fujifilm X-T2 back

Fujifilm X-T2 front battery grip

Voor meer informatie over de nieuwe Fujifilm X-T2 kun je kijken op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Ab van Dalen

Logaritme is waarschijnlijk algoritme......

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Ja, inderdaad. Ik heb het gelijk aangepast.