Fujifilm X-E2S - preview

Fujifilm X-E2S Preview

Mark Moed 2235 0
De Fujifilm X-E2S is de opvolger van de X-E2. De X-E2S heeft een duurzame en compacte behuizing in meetzoekerstijl met een verbeterd AF-systeem en de snelste elektronische zoeker ter wereld. We noemen een aantal van de verbeteringen in de Fujifilm X-E2S preview.

Fujifilm X-E2S - preview

Het autofocussyteem van de Fujifilm X-E2S beschikt nu over 77 scherpstelpunten met nieuwe Zone en Wide/Tracking opties. Door de fasedetectie pixels op de sensor is de AF-snelheid opvallend hoog. Volgens Fujifilm kost het scherpstellen slechts 0,06 seconde.

Fujifilm X-E2S - Preview

Snelheid

De Fujifilm X-E2S is ook sneller geworden bij het inschakelen, dat nu slechts een halve seconde in beslag neemt en bij de ontspanvertraging van slechts 0,05 seconde waardoor de opname interval slechts 0,5s bedraagt.

Fujifilm X-E2S - Preview

Snelste zoeker

De elektronische zoeker van de Fujifilm X-E2S heeft een vergroting van 0,62x en een beeldvertraging van slechts 0,005s, hiermee is het de snelste elektronische zoeker ter wereld.. Door de toepassing van niet minder dan 2,36 miljoen beeldpunten is de scherpte van het oled-scherm zeer hoog. Het lcd-scherm is niet uitklapbaar maar het heeft wel een versterkte en krasvrije toplaag.

Fujifilm X-E2S - Preview

X-Trans CMOS II beeldsensor

De Fujifilm X-E2S beschikt over een X-Trans CMOS II beeldsensor met APS-C-afmetingen en een EXR Processor waardoor de beeldkwaliteit ongekend hoog is volgens de fabrikant. Verkoopprijzen en leverdata zijn nog niet bekendgamaakt.

Fujifilm X-E2S - Preview

Naast de Fujifilm X-E2S introduceerde Fujifilm op hetzelfde tijdstip de Fujifilm X-Pro2.

afbeelding van Mark Moed

Mark Moed | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Mark