Fujifilm brengt Roadmap uit

Fujifilm maakt objectievenplanning voor komende tijd bekend

Redactie DIGIFO... 694 0
Fujifilm heeft een roadmap bekendgemaakt voor de objectievenlijn. Daarop is te zien dat we dit jaar nog een 80mm macro-objectief kunnen verwachten in er in 2018 nog een ultragroothoek zoomobjectief en een telefoto primeobjectief op de markt moeten verschijnen.

De roadmap geeft niet alleen een kijkje in wat er nog moet verschijnen, het is ook een goed overzicht van de Fujinon objectieven, en extenders, die momenteel beschikbaar zijn, of in de nabije toekomst moeten verschijnen voor Fujifilm X-mount camera's. Op de roadmap zien we niet alleen objectieven van Fujifilm zelf, ook de ZEISS Touit-objectieven worden hierin meegenomen.

Op de roadmap zien we in 2018 nog twee objectieven waar nog weinig over bekend is: een ultragroothoek zoomobjectief en een telefoto primeobjectief. We zien op de kaart dat de objectieven aan de extremen van de kaart zitten maar voor meer details over deze objectieven zullen we helaas nog even geduld moeten hebben.Fujifilm RoadmapLees ook: Fujifilm komt met compacte cine-objectieven

Fujifilm cine-objectieven

De vreemde eenden in de bijt zijn de Fujinon MK 18-55 t/2.9 en de Fujinon MK 50-135mm t/2.9 objectieven die in 2017 te zien zijn. Deze objectieven zijn speciaal ontwikkeld voor video en moeten consistente kwaliteit bieden die met foto-objectief en moeilijk te bereiken zijn.

Kijk voor meer informatie op de website van Fujifilm.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie