De perfecte Fujifilm voor zelfportretten

Fujifilm introduceert X-A10

Redactie DIGIFO... 830 0
Fujifilm heeft zojuist de Fujifilm X-A10 aangekondigd. Deze kleine systeemcamera beschikt over een LCD-scherm dat 180 graden kan draaien en een slimme zelfontspanner en is daarom ideaal voor zelfportretten

De Fujifilm X-A10 is een uiterst compacte camera, maar beschikt desondanks over een 16.3 megapixel aps-c-sensor. De camera heeft een iso-bereik van 200 tot 6400, maar dit is uit te breiden naar 25600. Volgens Fujifilm blijven de ruiswaarden ook bij deze hoge iso-waarden goed onder controle en zijn deze beelden ook nog goed te blijven gebruiken. Mocht er écht weinig omgevingslicht zijn, dan heeft de X-A10 slimme flitsmogelijkheden, waarmee er precies krachtig genoeg wordt geflitst om de foto te maken zoals je het met het blote oog ziet.Fujifilm X-A10Lees ook: Eerste testfoto's Fujifilm X-T2

Perfecte Fujifilm voor zelfportretten

De Fujifilm X-A10 is de perfecte camera voor zelfportretten. Zo beschikt de X-A10 niet alleen over een kantelbaar LCD-scherm die speciaal is ontworpen om zo makkelijk mogelijk selfies te maken, de zelfontspanner is ook uitgerust met verschillende functies zoals de 'Buddy Timer', waarbij de camera pas een foto maakt als twee personen dicht bij elkaar staan, 'Group Timer', waarbij de camera pas een foto maakt als er een vooraf aangegeven aantal mensen in beeld staan, of een 'Smile Timer' waarbij er pas een foto wordt gemaakt als er gelachen wordt.

Ook beschikt de camera over een intelligent scherpstelsysteem, waardoor de camera, zodra het scherm wordt gekanteld, automatisch scherpstelt op de ogen, waardoor je altijd een scherpe selfie hebt.

Prijs en beschikbaarheid

De Fujifilm X-A10 wordt in januari 2017 verwacht en krijgt een adviesprijs van € 549,-. De X-A10 zal beschikbaar zijn in het zwart en in het zilver.

Kijk voor meer informatie over de Fujifilm X-A10 op de website van Fujifilm.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie