FStop - een Tinder-achtige app voor fotografen

FStop - een Tinder-achtige app voor fotografen

Nadja Geskus 3417 2
Je hebt een te gek concept en zoekt daarvoor naar een goed team. Maar hoe kom je nu eigenlijk aan een goed model? FStop is een soort Tinder-achtige app, voor fotografen en modellen.

Voor een shoot kun je natuurlijk terecht op social media, maar het probleem is dat daar vaak zoveel berichten worden geplaatst, dat het vaak toch nog lastig blijkt te zijn om het model te vinden wat je zoekt. FStop is een nieuwe app die fotografen en modellen met elkaar verbind, door het beoordelen van elkaars portfolio. Daarnaast kunnen ook visagisten, kappers en stylisten. 

FStop

Je profiel bestaat uit een biografie, een selectie van je fotografie werk, je locatie en website. Sterker nog, het is zelfs mogelijk om te linken naar je Instagram account, je kunt je dagtarief vermelden én je kunt zelfs je identiteit bevestigen met behulp van het FStop geïntegreerde controlesysteem.

FStop - een Tinder-achtige app voor fotografen

Tinder

Voor de rest werkt de app vrijwel hetzelfde als Tinder. Je kunt elkaars profiel bekijken  en liken. Wanneer beide geïnteresseerd zijn, worden jullie met elkaar verbonden en kun je een shoot gaan uitwerken en plannen.

De app staat nog in de kinderschoenen, dus het kan zijn dat de app nog niet volledig werkt zoals je zou verwachten. Je kunt de app wel vast uitproberen.

Lees ook: Tinder-app voor fotografen

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja

afbeelding van Mick

Danke!!!

afbeelding van Mick

Dank Je!!!