Freestyle foto-evenement 'theShootout'

steven 705 0
In Hengelo vindt het eerste freestyle foto-evenement 'theShoutout plaats'. Op 12 juni kunnen enthousiaste amateurfotografen er terecht om te leren van professionals uit de fotowereld. Een dagkaart kost 100 euro.

Er worden diverse disciplines interactief gedemon­streerd, waaronder fotograferen met bestaand licht en het werken met modellen in een studio. Tussen de demonstraties door is er gelegenheid om met eigen of beschikbaar gestelde apparatuur zelf aan de slag te gaan

Diverse takken van de fotografie komen voorbij op dit fotofestival. Zo is er een skate-team voor de sport­fotografie, zijn er sportwagens, een band voor popfoto­grafie en kandidaten van de Miss Universe voor de modelfotografie. Doorlopend zullen diverse fotografen workshops geven.

Het evenement wordt georganiseerd door fotografen Willem van Walderveen en Harry Klunder van Professional Outsiders. Zij richten zich op de nieuwe generatie (amateur)fotografen die constant op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en vergaren van kennis.

Verschillende professionals hebben toegezegd te komen zoals Guy Gowan (Ierland-Photoshop guru), Otto van der Toorn (mode), Ivo Rikkert (beauty), Willem van Walderveen (automotive), Tjeerd Derkink (extreme sports fotografie), C4Real (3D-CGI) en René Damkot & Anouk Timmermans (stagefotografie).

Tickets

Er zijn een beperkt aantal kaarten te koop zodat iedereen actief mee kan doen aan de seminars en workshops. Een dagkaart kost 100 euro en is alleen te bestellen via de website.

afbeelding van steven

Steven Vos | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Steven