Fotowedstrijden: twee deadlines op 28 juli

Fotowedstrijden: twee deadlines op 28 juli

Julian 8937 9
Momenteel hebben we maar liefst drie fotowedstrijden lopen. Nog niet ingezonden? Dan vind je hier een overzicht wanneer je dat uiterlijk moet doen. Ook frissen we je geheugen nog even op wat thema's en prijzen betreft. Prettige wedstrijd!

In drie fotowedstrijden hebben we maar liefst negen fantastische prijzen te verdelen. Wat dacht je van een geheel verzorgde reis naar Nieuw-Zeeland t.w.v. 5000 euro, een Fujifilm X-E1 met 18-55mm of een stevig Vanguard-statief met pistoolgreep?

Fotowedstrijd: Schaduwspel - Inzenden t/m 28 juli 2013

Deze wedstrijd organiseren we exclusief op Facebook. Inzenden gaat via onze gloednieuwe app op de Facebookpagina, je vindt 'm hier! Combineer licht en schaduw tot een spannend spel in je foto en maak kans op de hoofdprijs: een Fujifilm X-E1 met 18-55mm-objectief ter waarde van 1399 euro!

Fotowedstrijd Schaduwspel

Fotowedstrijd: Licht & Landschap - Inzenden t/m 28 juli 2013

Je hebt nog even de tijd, maar vergeet vooral niet om je foto's in te sturen voor de fotowedstrijd met het thema 'Licht & Landschap'. De prijs die we weggeven bij deze fotowedstrijd mag je gerust de knaller van het jaar noemen, kleine kans dat we dit nog gaan overtreffen. Waar hebben we het over? Een geheel verzorgde reis naar Nieuw-Zeeland ter waarde van 5000 euro! Beschikbaar gesteld door TravelEssence.

Nieuw-Zeeland

Jij gaat dit fotografische paradijs vastleggen tijdens een rondreis waarin je prachtige locaties bezoekt en diverse spectaculaire activiteiten onderneemt. De reis is inclusief vluchten, huurauto, accommodatie op unieke locaties en de reisperiode plan je zelf, in overleg met TravelEssence. De foto's die je maakt in Nieuw-Zeeland publiceren we samen met jouw verhaal in DIGIFOTO Pro en je stelt jouw foto's beschikbaar aan TravelEssence voor gebruik in folders en op de website van de reisorganisatie. Meer informatie: www.travelessence.nl.

Inzenden doe je via de wedstrijdmodule op onze website. Klik hier voor alle informatie en de voorwaarden.

Fotowedstrijd: Sportfotografie - Inzenden t/m 15 september 2013

De sportzomer van 2013 is bescheiden. Om deze zomer toch van fraaie sportplaten te kunnen genieten sturen we jullie op pad! Of je nou de plaatselijke curlingvereniging fotografeert, of een bezoekje brengt aan de Grote Prijs van Hongarije, foto's van alle sporten zijn welkom. Verras ons met spectaculaire actiefoto's. Juichende winnaars, huilende verliezers of andere indrukwekkende sportmomenten. De hoofdprijs is Vanguard Alta Pro 263AGH t.w.v. 299 euro, uiteraard hebben we voor de nummers 2 en 3 ook mooie prijzen in petto!

Inzenden doe je via de wedstrijdmodule op onze website. Klik hier voor alle informatie en de voorwaarden.

Hoofdprijs

Iedere vrijdag: weekwinnaar

De Lezersgallery is er niet alleen voor fotowedstrijden. Het is ook de plek om je werk te delen met de DIGIFOTO Pro-community. Heb je een toffe plaat geschoten? Laat 'm zien! Sowieso maak je dan kans om weekwinnaar te worden. De mooiste inzendingen uit de Lezersgallery zetten wij in de Spotlight, iedere vrijdag kiezen we uit deze selectie een Weekwinnaar. Deze winnaars gingen je voor!

afbeelding van Peteer

Uhmmm op de pagina voor de Licht en Landschap fotowedstrijd staat dat je kunt inzenden t/m 28 juli, niet 28 augustus...

afbeelding van Julian

Je hebt gelijk, 28 juli is het. Aangepast.

afbeelding van Fred Gerards

Jammer, als die kleine foutjes. Wat meer aandacht voor de inhoud van de artikelen maakt de boel wat betrouwbaarder. Werk aan de winkel!

afbeelding van damaster

Ik stoor mij er ook wel eens aan, maar Het blijft mensenwerk ;o)

afbeelding van laurens

'als die kleine foutjes?'
hahahaha wees eerst zelf perfect en zie dan in hoezeer je in de spiegel kijkt als je oordeelt over anderen

afbeelding van Anonymous

Dus toch 28 juli?

afbeelding van Jepke

Schaduwspel krijgt een extra spel element voor de Jury!
De inzendingen op Facebook doorbladerend tref ik tenminste twee foto's aan waarvan ik zeker weet dat deze niet door de (internationale) makers zijn ingezonden...De jury is bij deze gewaarschuwd.

afbeelding van Anonymous

Ik hoop dat de jury daadwerkelijk onderzoekt pleegt naar ingezonden foto's. Ik zie al een aantal foto's waarvan ik zeker weet dat ze niet door de ingezonden kandidaat zijn gemaakt. Bijvoorbeeld door de persoon die "opeens" bovenaan met de stemmen staat. Deze foto is al eens ingezonden door deze persoon bij een canon wedstrijd en heeft deze ook gewonnen. Fraude gepleegt door de meeste stemmen te krijgen. En nu opeens, binnen een paar dagen staat hij ook weer hier bij deze wedstrijd bovenaan. Met een foto die niet origineel door hem is bedacht. Helemaal naagemaakt van fotograaf Vlad Artazov. Goed nagemaakt, dat wel.

afbeelding van Julian

We doen een uitgebreide screening voordat we een foto daadwerkelijk als winnaar aanwijzen. Daarnaast is het aantal stemmen niet relevant voor de jurering, zoals beschreven op de wedstrijdpagina.