Fotowedstrijd: Win een fotoreis naar Toscane

Redactie 3206 0
Geen vakantieplannen deze zomer of gewoon helemaal blut? Niet getreurd, bij ons kan je een negendaagse fotoreis naar het zonnige Toscane winnen. Moet je wel even je beste landschapsfoto opsturen. Inzenden kan tot 5 juni.

Vorig jaar stuurden we al een prijswinnaar naar Finland om beren te fotograferen, dit jaar maak je kans op een door SNP Natuurreizen georganiseerde fotoreis naar Toscane. De Italiaanse streek is de perfecte plek om je kennis van landschapsfotografie te verbeteren.

Je krijgt een intensieve cursus landschapsfotografie nabij het prachtig gelegen en authentieke Pienza, midden in het fascinerende landschap van Val d'Orcia. Een kunstzinnige plek onder het Toscaanse licht: de ideale inspiratiebron voor het kleuren- en lijnenspel van de zacht glooiende heuvels en kaarsrechte cypressenlanen, waar je als fotograaf je hart kan ophalen.

Thema: Landschapsfotografie

Het thema voor deze wedstrijd is landschapsfotografie. We kijken niet alleen naar je technische vaardigheden, maar ook naar sfeer, creativiteit en originaliteit.

Prijzen

We laten het niet alleen bij een mooie hoofdprijs, je maakt ook kans op een Lowepro camera­tas, een Velbon-statief en een B+W polarisatiefilter.

 • Hoofdprijs: 9-daagse fotoreis naar Toscane t.w.v. €1730,-
  Georganiseerd door SNP Natuurreizen
  Reisdatum: 25 september t/m 2 oktober 2011

  Negen dagen lang spijker je aan de hand van praktijkopdrachten je kennis bij in middel­eeuwse stadjes als Montalcino en Siena. En geniet je natuurlijk van de Italiaanse zon. Tijdens deze groepsreis verblijf je in 'agriturismo' Le Cecche. Ontbijt en diners zijn inbegrepen en iedere cursusdag staan er excursies op het programma naar fraaie beziens­waardigheden als de abdij van San Antimo en de versteende watervallen bij Bagno Vignoni.


  Foto © Martin van Lokven
 • Tweede prijs: Lowepro Classified 250 AW Sepia t.w.v. €249,-
  Als winnaar van de tweede prijs zul je zelf een vakantie moeten boeken, maar je cameragear kan in ieder geval mee in stijl.
 • Derde prijs: Velbon Ultrek 45L t.w.v. €199,-
  Win je de derde prijs, dan sturen we dit compacte lichtgewicht statief naar je op.

 • Vierde prijs: B+W Kaesemann Curculair Polarisatiefilter MRC t.w.v. €199,-
  De vierde prijs bestaat uit een topkwaliteit B+W polarisatiefilter. De filtermaat kies je zelf uit: 67, 72 of 77mm.

Inzendtermijn: 19 april tot en met 5 juni 2011

Inzenden kan tot en met 5 juni 2011. Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Meedoen

Meedoen is eenvoudig: registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
 • Inzenden is mogelijk tot en met 5 juni 2011.

Met dank aan SNP Natuurreizen en Degreef voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie