Fotowedstrijd: Win een fotoreis naar Finland t.w.v. 2600 euro

Redactie 2369 0
DIGIFOTO Pro organiseert in samenwerking met Inezia Tours een fotowedstrijd. De hoofdprijs bestaat uit een compleet verzorgde (privé)fotoreis voor twee personen naar Finland, waar je beren gaat fotograferen.

Een tweepersoons privéreis naar Finland winnen, waar je onder begeleiding van een lokale gids beren gaat fotograferen? Dat kan! Inezia Tours stelt de hoofdprijs beschikbaar voor deze fotowedstrijd, waarbij we je vragen naar je beste natuur of landschapsfoto. Naast de fotoreis zijn er nog meer prijzen te verdelen. Inzenden kan van 1 juni t/m 30 juli 2010.

Thema: Natuur en landschap

Kans maken op een van de prijzen? Stuur dan je beste natuur of landschapsfoto in. Of je nu dieren, bloemen, planten of weidse landschappen fotografeert, we kijken naar zowel naar inhoud als techniek.

Hoofdprijs – Fotoreis naar Finland t.w.v. €2600,-

Het grensgebied tussen Rusland en Finland is jarenlang niet toegankelijk geweest voor toeristen. Nog steeds is het alleen toegestaan hier te komen met een speciale vergunning. De grote, schuwe zoogdieren profiteren van deze rust; bruine beren, veelvraten en wolven komen hier nog in behoorlijke aantallen voor.

De nacht breng je door in speciaal gebouwde schuilhutten waarvandaan je een zeer goede kans hebt op het zien van deze bijzondere dieren. Door de noordelijke ligging van het gebied is er 's nachts meestal genoeg licht voor het maken van foto's.

De privéreis vertegenwoordigt een totale waarde van meer dan 2600 euro. Niet inbegrepen bij de prijs zijn een reisverzekering (verplicht), drank en uitgaven van persoonlijke aard. De prijswinnaar dient de prijs dit jaar (2010) te innen. Let daarbij op dat het seizoen eindigt op 31 oktober.

Kijk voor een uitgebreide reisomschrijving op de website van Inezia Tours.

Tweede en derde prijs prijs

Naast de hoofdprijs is er meer te winnen. De nummer twee ontvangt de nieuwste high-end compactcamera van Samsung: de EX1 ter waarde van 449 euro. De derde prijs bestaat uit een LaCie Rugged SAFE 500GB harde schijf, ter waarde van 189 euro.

 • Tweede prijs: Samsung EX1 t.w.v. €449,-
  Samsung’s EX1 heeft een 24-72mm f/1.8-2.4 objectief, kan foto’s wegschrijven in
  raw-formaat en heeft een 3-inch kantelbaar amoled-display.


 • Derde prijs: LaCie Rugged SAFE 500 GB t.w.v. €189,-
  Deze harde schijf kan tegen en stootje en slaat bovendien je gegevens veilig op, met 128- bits hardware-encryptie en biometrische authenticatie. Je sluit hem aan met firewire of usb.
 • Eervolle vermelding (4x): Dvd-box BBC Genius of Photography t.w.v. €19.99
  De 'runners up' ontvangen een eervolle vermelding. Dat levert je de Dvd-box BBC Genius of Photography op: bijna zes uur kijkplezier.

Meedoen: 1 juni t/m 30 juli 2010

Meedoen is eenvoudig, registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

 • Inezia Tours stelt een fotografiereis naar Finland beschikbaar voor 2 personen.
 • De reis bestaat o.a. uit een vliegreis van Amsterdam naar Finland v.v., transfers naar de fotolodge, verblijf in de fotolodge, toegang tot (foto)schuilhutten, volpension in de fotolodge.
 • Niet inbegrepen in de prijs zijn o.a.: reisverzekering, dranken en uitgaven van persoonlijke aard.
 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijden bij de fotograaf.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht de foto('s) in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl.
 • Medewerkers van Inezia Tours / DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Een reisverzekering is verplicht voor deze reis.
 • De prijswinnaars dienen hun prijs dit jaar (2010) te innen. Let daarbij op dat het seizoen eindigt op 31 oktober.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 30 juli 2010.

De voorwaarden zijn eveneens te lezen op de website van Inezia Tours.

Met dank aan Inezia Tours, Samsung en LaCie voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie