Fotowedstrijd: Vrolijke Herfst

Redactie 2109 0
Niets zo vrolijk als de herfst en jij gaat dat ons bewijzen! Stuur ons je vrolijkste, leukste, meest opbeurende herfstfoto om kans te maken op een Olympus Pen-camera, LowePro cameratas of Toshiba back-upschijf.

Of je nu huppelend met de camera om je nek door het bos rent, of de opkomende winter­depressie probeert te onderdrukken met je studioflitsers – het maakt ons niet uit. Als jij met je foto ons weet te overtuigen dat de herfst het vrolijkste is wat er bestaat, dan sleep je een Olympus Pen-camera, LowePro cameratas of Toshiba back-upschijf in de wacht.

Inzendtermijn: 1 oktober t/m 14 november 2010

Inzenden kan tot en met zondag 14 november 2010. Daarna maken we de balans op en kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars uit. Deze worden op de website bekendgemaakt en in DIGIFOTO Pro 4.2010. Natuurlijk krijg je ook persoonlijk bericht als je een van de gelukkige winnaars bent.

Prijzen

 • Hoofdprijs – Olympus Pen E-PL1 t.w.v. €599
  Handig voor op reis of leuk voor erbij. De kleine Olympus Pen E-PL1 is voorzien van een 12-megapixelsensor, 720p-filmfunctie en ingebouwde stabilisatie. De Pen komt inclusief 14-42mm kitlens.
 • Tweede prijs – LowePro Runner 350 AW t.w.v. €235
  Win je de tweede prijs, dan gaat die handige reiscamera aan je neus voorbij en zul je toch je dslr mee moeten nemen. Dat kan dan wel in een serieuze fototas, de LowePro Runner 350 AW heeft plaats voor een dslr met aangekoppelde 70-200mm f/2.8, drie tot vier extra objectieven, accessoires én een 15.4-inch laptop.
 • Derde prijs – Toshiba 1TB externe schijf t.w.v. €150
  Handig voor je foto’s, ideaal als back-upmedium. Bovendien compact (2.5-inch) en schok­bestendig. Je mag er natuurlijk ook andere bestanden opzetten.

Meedoen

Meedoen is eenvoudig: registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
 • Inzenden is mogelijk tot en met 14 november 2010.

Met dank aan Olympus, Degreef en Toshiba voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie