Fotowedstrijd voor Zeiss-gebruikers

Julian 525 0
Carl Zeiss organiseert een fotowedstrijd, inzendingen dienen gemaakt te zijn met een objectief van de fabrikant. Niet alleen dure slr-objectieven komen in aanmerking, ook met de Zeiss-lens van je mobieltje mag je meedoen.

Het thema van de wedstrijd is ‘digital culture’, de objectievenfabrikant vraagt gebruikers de hedendaagse digitale cultuur in beeld te brengen. Zowel professionals als amateurfotografen kunnen deelnemen met maximaal 3 foto’s.

Met de wedstrijd richt Carl Zeiss zich niet alleen op de gebruikers van de dure objectieven uit het eigen assortiment. Je kunt deelnemen met alle producten die over een Carl Zeiss lens beschikken. Daarmee komen diverse compacts van Sony, een aantal fotomobieltjes van Nokia en zelfs een webcam van Logitech in aanmerking.

Inzenden kan tot 15 januari 2010. De 10 winnende foto’s worden op de website gepubliceerd. De fabrikant stelt drie prijzen beschikbaar. Zo krijgt de eerste prijswinnaar een Zeiss slr-objectief naar keuze, de tweede prijs bestaat uit de Cinemizer plus inclusief 8 GB iPod Touch en de derde prijs is een Nokia N86 cameratelefoon.

Meer informatie vind je op de Zeiss-website.