Fotowedstrijd - Thema: Sail 2010

Redactie 1107 0
Vanaf donderdag liggen in het Amsterdamse IJ weer 's werelds mooiste tall ships, replica's en een hoop varend erfgoed. Als het een zeil heeft, is het welkom op Sail 2010. Ben jij er ook bij? Dan maak je kans op eeuwige roem en een abonnement.

Stuur dus je beste (maximaal drie) Sail-foto's in en je maakt kans op een jaarabonnement. Ben je al abonnee? dan mag je de prijs uiteraard cadeau doen aan iemand naar keuze. De inzendingen zullen ook op de website te bewonderen zijn.

Thema: Sail 2010

Voor de beste foto's sta je natuurlijk langs de wal tijdens de Sail-in, welke donderdag van tien uur 's ochtends tot drie uur 's middags plaatsvindt. Dezelfde kans op een mooie plaat maak je tijdens het vertrek van de schepen, dinsdagmorgen van negen tot een. Maar ook foto's tijdens het evenement, wanneer de schepen op en rond het Amsterdamse IJ liggen, zien wij graag tegemoet. Of het nu een plaat is van een Poolse driemaster, een statenjacht uit de achttiende eeuw of de Hr. Ms. Tromp, als deze op Sail 2010 gemaakt is, maak je kans op die mooie prijs en de eeuwige roem.

Inzendtermijn: 19 t/m 25 augustus 2010

Iedere deelnemer mag maximaal drie foto's inzenden. Na 25 augustus sluit de inzendmogelijkheid en zal de redactie zich buigen over de inzendingen.

Meedoen

Meedoen is eenvoudig, registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

  • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijden bij de fotograaf.
  • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
  • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
  • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
  • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
  • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
  • Inzenden is mogelijk tot en met 25 augustus 2010.
afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie