Fotowedstrijd – Thema: contrast

Julian 677 0
Ricoh GX200 winnen? Doe mee aan onze fotowedstrijd! Laat zien dat je beter fotografeert dan de rest en laat onze ogen uit hun kassen rollen. We zijn benieuwd naar jullie inzendingen!

Voor de leden van onze groep op Flickr organiseren we een fotowedstrijd. Iedereen kan meedoen. We zijn alvast benieuwd naar jullie inzendingen!

Thema - Contrast

Denk bij het thema niet alleen aan de technische, fotografische term, maar ook de inhoudelijke kant. Ook op dit vlak zullen we de inzendingen beoordelen!

Inzenden

Je foto kun je inzenden in onze groep op flickr, hiervoor heb je een gratis flickr-account nodig. Inzenden kan tot 29 januari 2009. Daarna maken we de winnaar bekend op onze website.

DIGIFOTO Pro groep op Flickr

Tag je foto
Door je wedstrijdfoto op Flick te voorzien van de de tag dfpro26004 verschijnt je foto in het overzicht rechts bij dit artikel.

Prijzen

Hoofdprijs (1x) - Ricoh GX200 - high-end compactcamera

Nominaties (10x) - Sandisk Extreme III 30 mb/s CF of SD-kaart


De hoofdprijs bestaat uit een Ricoh GX200 compactcamera. Daarnaast geven we nog tien Sandisk Extreme III geheugenkaarten van 4GB weg. Winnaars krijgen de keuze uit een CompactFlash op SD-kaart.

Exposure
De winnende en genomineerde foto’s zullen bekend gemaakt worden op DIGIFOTOPro.nl, daarnaast worden de winnaars tentoongesteld in de eerste editie van DIGIFOTO Pro Magazine 2009.

Voorwaarden
Door je foto in te sturen  stem je in met onderstaande wedstrijdvoorwaarden.

  1. Maximaal 1 inzending per deelnemer is toegestaan.
  2. Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer is in het bezit van alle rechten over de foto, inclusief het portretrecht van eventuele personen die op de foto zichtbaar zijn. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
  3. De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  4. Een hoge resolutie afbeelding zal door inzender op verzoek van DIGIFOTO Pro ter beschikking gesteld worden (minimaal 4 megapixels).
  5. Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren op de website //www.digifotopro.nl en/of in DIGIFOTO Pro Magazine. Hiervoor zal een hoge resolutie afbeelding op verzoek ter beschikking gesteld worden aan DIGIFOTO Pro. De rechten van de foto blijven te allen tijde bij de fotograaf.
  6. Medewerkers van DIGIFOTO Pro zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  7. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  8. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.