Fotowedstrijd: Strobist (kunstlicht)

Redactie 1691 0
Ben jij als geen ander de baas over je flitsers? In deze fotowedstrijd krijg je de kans je 'strobist'-kunsten te laten zien. Laat het licht schijnen in je studio, huiskamer of op locatie. De enige regel die we je opleggen: gebruik kunstlicht.

Een 'strobist' is een hip modewoord voor een fotograaf die creatief gebruik maakt van 'off-camera' verlichting. Bij deze fotowedstrijd is het dan ook de bedoeling dat jij op deze manier te werk gaat. Of je nu studioflitsers, lampen of een speedlite gebruikt; laat zien dat jij de absolute controle over het licht hebt en wellicht ga je er met een van onderstaande prijzen vandoor. Is flitsen niks voor jou? We hebben ook nog een wedstrijd Architectuurfotografie.

Hoofdprijs: Wacom Intuos4 S - t.w.v. € 224,90

Zijn we het meest onder de indruk van jouw flitskunsten, dan win je een Wacom Intuos4 S pentablet. Deze Wacom met actief tekenoppervlak van zo'n 158 bij 98 millimeter herkent 2048 drukniveau's waardoor je zeer nauwkeurig te werk kunt gaan. In combinatie met de programmeerbare ExpressKeys is het tablet een ideaal hulpmiddel voor fotobewerking. Eerst zien dan geloven? Kijk onderstaande filmpje maar.

Tweede prijs: LowePro Pro Runner 350 AW - t.w.v. € 235,-

De winnaar van de tweede prijs kan rekenen op een LowePro Runner 350 AW. In de cameratas is plaats voor een dslr met aangekoppeld objectief (tot 70-200mm f/2.8), 15.4-inch laptop en uiteraard kun je ook de nodige flitsers kwijt.


Derde prijs: Joby Gorillapod SLR met Flash Shoe - t.w.v. € 55,-

Voor de winnaar van derde prijs hebben we een Gorillapod SLR beschikbaar, inclusief een Flash Shoe-accessoire zodat je eenvoudig een flitser op het lenige statief kunt bevestigen.


Inzendtermijn: 29 november 2010 t/m 11 januari 2011

Inzenden kan tot en met dinsdag 11 januari 2011. Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Meedoen

Meedoen is eenvoudig: registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

  • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
  • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
  • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
  • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
  • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
  • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
  • Inzenden is mogelijk tot en met 11 januari 2011.

Met dank aan Wacom en DeGreef voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie