Fotowedstrijd: Reizen

Redactie 2477 0
Terwijl de een 'lekker thuis in eigen land' blijft, gaat de ander op wereldreis. Misschien lig je alleen maar op een Turks strand, of ga je juist de Kilimanjaro beklimmen. Ons maakt het eigenlijk niet uit, als je maar een reisfoto instuurt.

Iedereen die dat doet maakt deze zomer kans op prachtige prijzen. Reizen, fotografen en prijzen winnen; is er een betere combinatie te bedenken?

 • Thema: Reizen
 • Inzenden: tot en met 1 augustus 2011

Prijzen

De vijf beste inzendingen belonen we met een prijs. We geven vier Vanguard Alta Pro carbon­statieven weg, de vijfde prijs bestaat uit een Clickfree backup-pakket.

4x Vanguard Alta PRO 283 carbonstatief - t.w.v. 449 euro per stuk

Geen statief dat meer prijzen gewonnen heeft dan de carbon Vanguard Alta PRO 283. Onmiskenbare stabiliteit en flexibiliteit en in meer posities te bewegen als ooit tevoren. Door middel van zijn innovatieve Multi-Angle Central Column kan je makkelijk macro-foto's maken, terwijl het Instant Swivel Stop-n-Lock systeem zorgt voor snelle en veilige bediening.

www.vanguardworld.com

1x Clickfree – een 'kind-kan-de-was-doen' (foto)backup-pakket - t.w.v. 199 euro

De Clickfree C2N 3.5'' is een complete desktop-oplossing voor het backuppen van data vanaf verschillende computers in het netwerk en werkt samen met je thuisnetwerk. Hij maakt een automatische backup van al je bestanden en niet van je programma’s. Je kunt daarna dus zeer eenvoudig zoeken en kijken in de backup. De capaciteit is 2TB.

www.clickfree.com

Inzendtermijn: 4 juli tot en met 1 augustus 2011

Inzenden kan tot en met 1 augustus 2011. Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Meedoen

Meedoen is eenvoudig: registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
 • Inzenden is mogelijk tot en met 1 augustus 2011.
afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie