Fotowedstrijd 'Korte Ketting' in samenwerking met DPZ

Julian 1046 0
DutchPhotoZone en DIGIFOTO Pro op organiseren regelmatige basis in samenwerking fotowedstrijden voor de leden van DPZ. Woensdag 14 oktober gaat de tweede foto-uitdaging van start. Inzenden kan tot 15 november.

Deze keer bestaat de wedstrijd uit een 'Korte ketting'. Deelnemers krijgen een foto te zien en moeten hier een reactie op maken, in de vorm van een tweede foto.

Prijzen

Na afloop van de inzendtermijn zal de jury, bestaande uit leden van Team-DPZ en forumleden, uit de inzendingen vijf winnende foto’s uitkiezen. Degreef & Partner, importeur van LowePro stelt de hoofdprijs voor deze wedstrijd beschikbaar. De overige prijzen zijn afkomstig van Pearson Education.Naast hun prijs ontvangen alle winnaars een jaarabonnement DIGIFOTO Pro Magazine (4 edities). Mocht je al abonnee zijn, dan kun je het abonnement cadeau doen aan een persoon naar keuze. Abonnementen worden niet automatisch verlengd, je zit dus nergens aan vast.

Publicatie

De winnende foto’s worden gepubliceerd op digifotopro.nl, ook maken winnaars kans op publicatie in DIGIFOTO Pro Magazine. In elke editie zal een selectie aan winnaars te zien zijn.

Meedoen

Leden van DutchPhotoZone kunnen meedoen aan de wedstrijd. Op het forum vind je alle details en wedstrijdvoorwaarden. Ook nieuwe leden met passie voor fotografie zijn welkom op DPZ, aanmelden is gratis.

DPZ wedstrijdforum

Naast deze kleinere fotowedstrijden zullen DutchPhotoZone en DIGIFOTO Pro binnenkort weer een grote wedstrijd organiseren, waarin flinke prijzen te winnen zijn.

Over DutchPhotoZone
DutchPhotoZone is een platform waar zowel amateur-, als (semi)professionele fotografen hun kennis en ervaring kunnen delen, met als gezamenlijk doel de kwaliteit van hun fotografie te verbeteren. Leeftijd, ervaring, of camera is niet van belang. Wel belangrijk is een kritische blik op eigen werk en een serieuze interesse in fotografie. Het forum wordt beheerd door een team van vrijwilligers. Gebruik van het forum is gratis, wel is een registratie vereist om reacties te plaatsen.