Fotowedstrijd: Kleur - Win 'Het creatieve fotoboek'

Julian 1505 0
Fotoboek winnen? We geven maar liefst tien exemplaren van 'Het creatieve fotoboek' weg. Wil jij er een toevoegen aan je collectie? Stuur dan je meest kleurrijke foto in. Meedoen kan tot en met 10 juli.

In 'Het creatieve fotografieboek' brengt Kevin Meredith in samenwerking met twintig professionals een heel scala aan fototechnieken onder de aandacht. Vergeten genres verschijnen weer even in de schijnwerpers. Elke onderwerp begint met een toelichting en Kevin vertelt wat je moet doen om de techniek zelf toe te passen.

Kevin trok twintig internationale fotografen aan om te vertellen over hun specifieke fotografietechniek. Zo vertelt Lisa Garner over dubbele belichting, legt Michael O’Neal het een en ander uit over polaroids en doet Ruby May Allcock zijn technieken bij concertfotografie uit de doeken. Kevin zelf vertegenwoordigt ook een groot deel van het scala aan onderwerpen, zo werpt hij zijn licht op Silhouetten, Reflecties en Time-lapse.

Thema: Kleur

Wil jij kans maken op een van de tien exemplaren van het 288-pagina's tellende boek, stuur dan je foto in met het thema 'Kleur'. Het onderwerp laten we helemaal aan jou over, je mag je creativiteit de vrije loop laten gaan.


Inzendtermijn: 24 juni t/m 10 juli 2011

Je krijgt ruim twee weken de tijd om je mooiste foto met het thema 'kleur' in te zenden. Na de inzendtermijn kiest de jury tien winnende foto's uit.

Meedoen

Meedoen is eenvoudig: registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

  • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
  • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
  • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
  • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
  • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
  • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
  • Inzenden is mogelijk tot en met 10 juli 2011.

Met dank aan uitgeverij Pearson voor het beschikbaar stellen van de prijzen.