Fotowedstrijd: Groei

Redactie 1723 0
DIGIFOTO Pro groeit en dat vieren we met een fotowedstrijd. Niet alleen met het thema, maar ook met de prijzen springen we in op groei. Meedoen kan tot en met 25 april 2010.

Update 25-04-2010: De inzendtermijn is verstreken. Insturen is niet meer mogelijk. De jury beraad zich over de foto’s en zal de winnaars zo spoedig mogelijk bekendmaken.

Vanaf begin dit jaar kun je inloggen op onze website en met een eigen account je foto’s uploaden. Dat maakt meedoen aan fotowedstrijden een stuk eenvoudiger. Binnenkort zullen we bovendien nog veel meer nieuwe functionaliteit toevoegen.

Thema: Groei

Het thema voor deze wedstrijd is groei. Hoe jij dat interpreteert laten we aan je eigen fantasie over. Of je nou denkt aan de lente, nieuw leven, het groeien van de flora en fauna of het doorlopen van diverse levensfases, dat laten we aan jou.

Prijzen

 • 1e prijs
  LG NAS N2R1
  t.w.v. €379,-

  In het digitale tijdperk is veilige opslag van je archief een essentieel onderdeel van de workflow. Met deze LG netwerkschijf ben je op alles voorbereid. Met twee schijven van 1TB ben je voorzien van een back-up en met de ingebouwde dvd-brander kun je gemakkelijk je foto’s naar dvd of cd wegschrijven.
 • 2e prijs
  Fotografie workshop t.w.v €100

  Vul je kennis aan met een eenmalige, korte, praktijkgerichte workshop bij de Fotoschool. Je hebt de keuze uit de volgende workshops: Avondfotografie, landschapsfotografie, creatief flitsen, portret in de studio en architectuurfotografie. Deze cursussen zijn te volgen in Rotterdam en Groningen.

Inzendtermijn: 25 februari t/m 25 april 2010

Iedere gebruiker mag één foto inzenden. Je krijgt twee maanden de tijd, na 25 april sluit de inzendmogelijkheid en zal de jury de inzendingen beoordelen. We kijken niet alleen naar technische uitvoering, maar ook naar inhoud en originaliteit. DIGIFOTO Pro respecteert de rechten van de fotograaf. Het copyright van de ingezonden foto’s blijft te allen tijde bij de fotograaf.

Meedoen

Meedoen is eenvoudig, registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijden bij de fotograaf.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
 • Inzenden is mogelijk tot en met 25 april 2010.

Met dank aan LG en de Fotoschool voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie