Fotowedstrijd: Win deze exclusieve VANMOOF!

Fotowedstrijd: Fietsen

Julian 5798 11
Stuur via onze Facebookpagina je foto met het thema 'fietsen' in en wie weet scheur jij binnenkort in het rond op een exclusieve VANMOOF DIGIFOTO Pro Edition. Inzenden kan tot en met 30 april 2014. Wij kiezen de winnaar.

Update 16 mei: de winnaar is bekend! Bekijk de winnende foto hier.

De fiets is een ideaal vervoermiddel om je als fotograaf voort te bewegen. Je kunt flinke afstanden overbruggen, maar het landschap raast niet zo snel aan je voorbij dat je alle momenten mist. Nu krijg je de kans om een wel heel bijzondere fiets in de wacht te slepen, deze exclusieve VANMOOF DIGIFOTO Pro Special Edition. Er wordt er slechts één gemaakt!

VANMOOF DIGIFOTO Pro Edition

Thema: Fietsen - Inzenden t/m 30 april 2014

Kans maken op deze bijzondere fiets? Stuur je foto in met het thema 'fietsen'. Geef je eigen invulling aan het thema, laat je creativiteit de vrije loop en overtuig ons met je fietsfoto. Wij kiezen één winnaar uit na de inzendtermijn. Meedoen kan tot en met 30 april 2014 door je foto in te zenden naar de app op onze Facebookpagina.

Inzenden en meer info: www.digifotopro.nl/VANMOOF

Prijs: VANMOOF DIGIFOTO Pro Edition

Het Nederlandse fietsenmerk VANMOOF heeft maar één doel: de stedeling helpen om zich snel en in stijl voort te bewegen door het drukke stadsleven. De VANMOOF-fietsen zijn ontdaan van alle poespas, het resultaat is een simplistische opvallende no-nonsense-fiets. Functioneel, maar ook stijlvol. Win je deze fotowedstrijd, dan wordt jij de gelukkige eigenaar van deze exclusieve VANMOOF DIGIFOTO Pro. Uiteraard mag je zelf kiezen tussen een dames- of herenmodel.

VANMOOF wedstrijd

Met dank aan VANMOOF voor het beschikbaar stellen van de prijs.

afbeelding van Elvira van der Heijden

natuurlijk de damesmodel! wat een leuke fiets! <3 die van mij was een paar maanden geleden gestolen en heb nog steeds een nieuwe nodig!

afbeelding van Ferdinand Mul

Werkt niet, onbekend file type, terwijl het een jpeg is.

afbeelding van Julian

Even opnieuw opslaan wellicht? Zou moeten werken.

afbeelding van Bart Romijn

Het inzenden lukt niet, na verstuur, worden alle ingetoetste gegevens gewist en verschijnt de melding, geen bestand gekozen. Ook lukt het niet om de voorwaarden te lezen. Ik weet b.v. niet hoe groot het bestand minimaal en maximaal mag zijn, of dat er een bepaalde naamgeving gehanteerd moet worden. MVG Bart (het is een jpg met resolutie 1920 x 1080)

afbeelding van Anonymous

Leuke prijs! Ik wil best akkoord gaan met de voorwaarden, maar dan wil ik ze wel eerst ergens kunnen lezen...

afbeelding van Julian

De voorwaarden kun je lezen op de Facebook-app (onderaan de pagina, tabje 'voorwaarden')

afbeelding van Richard

Leuke actie. ik wil graag die VANMOOF-fiets winnen. Mijn huidige VANMOOF-fiets wordt bijna 3 jaar en krijgt wat technische probleempjes, een nieuwe fiets zou fantastisch zijn!

afbeelding van Anonymous

Wanneer is de uitslag ?

afbeelding van Julian

Morgen!

afbeelding van Anonymous

hoelaat? en krijgt de winnaar het al eerder te horen via mail of?

afbeelding van ReflectionsFromWithin

Ghihi heb je zo dringend een fiets nodig?