Fotowedstrijd: Extreem - Héél veel prijzen

Julian 2557 0
Een week rondrijden in een Citroen DS3, een helikoptervlucht, een anti-slipcursus of met een raceauto het circuit op? Dat - en nog veel meer - kan je allemaal winnen in deze extreme fotowedstrijd, het thema: Extreem.

Je hoeft niet direct een ticket naar Japan, Libië of de VS te boeken; het thema extreem vatten we breed op. Of je je lens nu richt op extreme weersomstandigheden, extreme sporten of je extreem leuke buurmeisje, in alle gevallen mag je meedoen. Creativiteit en originaliteit stellen we op prijs!

Let op: Geen rijbewijs? Laat het ons weten in de omschrijving bij het uploaden van je foto! Zo zorgen we ervoor dat je geen prijs wint waar je niets aan hebt.

De prijzenpot

 • Een week lang rondrijden in de Citroën DS3 t.w.v. € 670,-
  Haal de sportieve DS3 op in Amsterdam en trek een week lang de aandacht in de stad en op de snelweg. Je kunt heel wat kilometers vooruit, want Citroën geeft de auto met volle tank weg en biedt je ook nog een tankpas van 60 euro. Bij teruggave van de auto krijgt je een fraaie goodiebag overhandigd. - www.citroen.nl

  De specifieke kleur van de auto is op basis van beschikbaarheid.
 • Circuit Experience Zandvoort t.w.v. € 245,-
  Met de ultieme Circuit Experience van Event Store rij je niet alleen mee in een BMW Race auto, maar bestuur je ook zelf een Ferrari en een Porsche, doe je een slipcursus en sluit je af met een lekker diner. - www.event-store.nl

 • Indoor Skydive Roosendaal Tunnelcursus t.w.v. €350,-
  Tijdens de tunnelcursus van Indoor Skydive Roosendaal leer je alle basistechnieken van het indoor skydiven en kun je de officiële titel ‘Indoor Skydiver’ verdienen. Het prijzenpakket bestaat bovendien uit een Indoor Skydive T-shirt, pet, keycord en sticker.
  - www.indoorskydive.com

 • Prodrive Circuit Training t.w.v. €265,-
  Messcherp de bochten door en strak uitaccelereren met je eigen auto? Dat leer je tijdens de intensieve Circuit Training van Prodrive. - www.prodrivetraining.nl

 • Helikoptervlucht voor twee personen t.w.v. €190,-
  Fotograferen vanuit de lucht. Wij geven twee fotografen de kans om dit te doen tijdens een rondvlucht van vijftien minuten bij Ryfas Helicopters Hilversum. - www.helicopters.nl

 • Anti-slipcursus voor twee personen bij SEC t.w.v. €258,-
  Verbeter je verkeersinzicht en voertuigbeheersing tijdens de vier uur durende anti-slipcursus van het Safety Experience Center. - www.safetyexperiencecenter.nl

 • 4 x Rondleiding Spyker exclusief!
  Die extreme uitstraling krijgt de Spyker niet zomaar. Kijk hoe de Spyker C8 SWB wordt geprodu­ceerd tijdens een rondleiding door de Spyker-fabriek in Zeewolde.
  - www.spykercars.nl

 • Zelf vliegen t.w.v. €147,50
  Vliegen is leuk, een vliegtuig besturen nog veel leuker. Tijdens deze vlucht van
  VliegExperience.nl brengt de piloot je de lucht in en daarna is het stuur van jou.

Om het prijzenaanbod nog spectaculairder te maken verloten wij onder alle deelnemende
foto­grafen:

 • Een keertje lekker scheuren bij Bleekemolen Race Planet: 5 x 2 kartheats t.w.v. €15,75 per
  keer. - www.raceplanet.nl

 • Extreme gaming bij Silverstone Partycenter, de grootste lasergame arena van Europa: 8 x 2
  lasergamen t.w.v. €15,- www.silverstone.nl

Inzendtermijn: 20 april tot en met 26 juni 2011

Inzenden kan tot en met 26 juni 2011. Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Meedoen

Meedoen is eenvoudig: registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
 • Inzenden is mogelijk tot en met zondag 26 juni 2011.