Fotowedstrijd editie 2.2009 - 'Vakantiegevoel'

Raymond 915 0
De zomer is inmiddels in volle gang en de vakantieperiode staat voor de deur. Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar het ultieme vakantiegevoel. Dus stuur je mooiste vakantieplaat en win een professionele Eizo ColorEdge-monitor!

Omdat het thema redelijk laagdrempelig is, letten we extra op creativiteit en originaliteit. Maak het jezelf dus niet te makkelijk af en laat zien wat je in huis hebt!

Inzenden

Je foto kun je inzenden in onze groep op Flickr. Hiervoor heb je een gratis flickr-account nodig. Inzenden kan tot 8 september 2009. Daarna maken we de winnaar bekend.

DIGIFOTO Pro groep op Flickr

Tag je foto
Door je wedstrijdfoto op Flickr te voorzien van de de tag dfpro2326546 verschijnt je foto in het overzicht rechts bij dit artikel en doet je foto mee met de wedstrijd.

Prijs: Eizo ColorEdge CG222W (t.w.v. € 1089,-)

Getest in DFPRO 2.2008 - Rapportcijfer 9.0 - DFPRO Super Award

 • 22-inch, 1680 x 1050 pixels
 • S-PVA paneel
 • portretmodus
 • 12-bits lookup table
 • Wide Gamut

Exposure

De winnende en genomineerde foto’s zullen bekend gemaakt worden op DIGIFOTOPro.nl, daarnaast worden de winnaars tentoongesteld in  DIGIFOTO Pro Magazine 3.2009.

Voorwaarden

Door je foto in te sturen, stem je in met onderstaande wedstrijdvoorwaarden.

 1. Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer is in het bezit van alle rechten over de foto, inclusief het portretrecht van eventuele personen die op de foto zichtbaar zijn. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 2. De winnaar wordt verzocht de prijs zelf af te halen bij Clipboard Publishing, waar een foto zal worden gemaakt met de prijs voor de Hall of Fame.
 3. De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 4. Een hoge resolutie afbeelding zal door inzender op verzoek van DIGIFOTO Pro ter beschikking gesteld worden.
 5. Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren op de website //www.digifotopro.nl en/of in DIGIFOTO Pro Magazine. Hiervoor zal een hoge resolutie afbeelding op verzoek ter beschikking gesteld worden aan DIGIFOTO Pro. De rechten van de foto blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 6. Medewerkers van DIGIFOTO Pro zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 7. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 8. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.
afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond