Fotowedstrijd - Donkervoort Experience

Redactie 998 0
Wil jij mee met de DIGIFOTO Pro redactie om een uniek kijkje te nemen achter de schermen bij sportwagenfabrikant Donkervoort en samen te werken aan een reportage? Dat kan! Wel moet je jezelf eerst even bewijzen in deze fotowedstrijd.

In 1978 besloot Joop Donkervoort zijn eigen sportwagen te bouwen. Het bleef echter niet bij één exemplaar. Wat begon in een klein schuurtje in Tienhoven is inmiddels een moderne fabriek in Lelystad, waar de exclusieve sportwagens van chassis af aan worden opgebouwd.

Prijzen: 3x Donkervoort Experience (15 mei 2011)

Zondag 15 mei 2011 (zet 'm alvast in je agenda!) gaan drie prijswinnaars met de redactie mee naar de fabriek van Donkervoort voor een unieke ervaring. Behoor jij tot de gelukkigen, dan krijg je niet alleen een unieke kijk achter de schermen bij het productieproces van deze bijzondere sportwagens, maar ook de kans om samen met de redactie te werken aan een reportage die later gepubliceerd zal worden. Ook krijg je een Donkervoort goody bag mee naar huis.

Thema: Snelheid

Natuurlijk willen we wel eerst even zien wat jij in huis hebt voordat we je deze taak toevertrouwen. Bewijs jezelf in onze fotowedstrijd met het thema snelheid en laat zien waarom deze opdracht jou op het lijf geschreven is.

Inzendtermijn: 7 maart tot en met 1 mei 2011

Inzenden kan tot en met 1 mei 2011. Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Meedoen

Meedoen is eenvoudig: registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

  • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
  • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
  • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
  • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
  • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
  • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
  • Inzenden is mogelijk tot en met 1 mei 2011.

Met dank aan Donkervoort voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie