Fotowedstrijd DFPro 1.2009 - Thema 'Snelheid'

Redactie 1087 0
Ricoh CX1 winnen? Fotografeer het begrip 'Snelheid', tag je foto op Flickr en je maakt kans op deze hoofdprijs. Daarnaast geven we nog softwarepakketten en en een fotorugzak weg. Meedoen kan tot 8 juni.

Omdat het thema redelijk laagdrempelig is, letten we extra op creativiteit en originaliteit. Maak het jezelf dus niet te makkelijk af en laat zien wat je in huis hebt!

Inzenden

Je foto kun je inzenden in onze groep op Flickr. Hiervoor heb je een gratis flickr-account nodig. Inzenden kan tot 8 juni 2009. Daarna maken we de winnaar bekend op onze website.

DIGIFOTO Pro groep op Flickr

Tag je foto
Door je wedstrijdfoto op Flickr te voorzien van de de tag dfpro2320896 verschijnt je foto in het overzicht rechts bij dit artikel en doet je foto mee met de wedstrijd.

Prijzen

Hoofdprijs - Ricoh CX1 - high-end compactcamera met HDR-modus (t.w.v. €339,-)

2e prijs - Lightroom 2 (t.w.v. € 199,-)
3e prijs - Silkypix Developer Studio 3.0 (t.w.v. € 139,-)
4e prijs - Kata DR-467 foto-/laptoptas (t.w.v. € 79,-)
De winnaar krijgt een hoogwaardige Ricoh CX1 compactcamera met HDR-modus. Voor de nummer twee hebben we een Lightroom 2 softwarepakket. De derde prijs is de RAW-converter Silkypix Develeper Studio 3.0 (NL) en de vierde prijs is een Kata DR-467 fotorugzak met laptopvak.

Exposure

De winnende en genomineerde foto’s zullen bekend gemaakt worden op DIGIFOTOPro.nl, daarnaast worden de winnaars tentoongesteld in  DIGIFOTO Pro Magazine 2.2009.

Voorwaarden

Door je foto in te sturen, stem je in met onderstaande wedstrijdvoorwaarden.

  1. Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer is in het bezit van alle rechten over de foto, inclusief het portretrecht van eventuele personen die op de foto zichtbaar zijn. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
  2. De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  3. Een hoge resolutie afbeelding zal door inzender op verzoek van DIGIFOTO Pro ter beschikking gesteld worden.
  4. Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren op de website //www.digifotopro.nl en/of in DIGIFOTO Pro Magazine. Hiervoor zal een hoge resolutie afbeelding op verzoek ter beschikking gesteld worden aan DIGIFOTO Pro. De rechten van de foto blijven te allen tijde bij de fotograaf.
  5. Medewerkers van DIGIFOTO Pro zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  6. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  7. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.
afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie