Fotowedstrijd: Autofotografie

Redactie 865 0
Twee kaartjes winnen voor de HTC Dutch GT4 race op Circuitpark Zandvoort op 10 oktober? Fotografeer je eigen bolide - of die van een ander - en overtuig ons van je passie voor de heilige koe.

Wij hebben hier twee toegangsbewijzen liggen voor de HTC Dutch GT4 race die op 10 oktober op circuitpark Zandvoort verreden zal worden. Auto’s als de Aston Martin Vantage, BMW M3, Corvette C6 en Ford Mustang nemen het in deze competitie tegen elkaar op. Wil jij er bij zijn? Overtuig ons dan met je beste autofoto.

Prijs

De winnaar krijgt toegang voor twee personen tot de HTC Dutch GT4 race van 10 oktober op Circuitpark Zandvoort, inclusief toegang tot de HTC lounge in de paddock. Ook maken alle inzenders kans op een plaats in de Exposure-rubriek van ons magazine.


Inzendtermijn: 1 t/m 5 oktober 2010

Meedoen kan tot en met 5 oktober, je kunt één foto inzenden. De winnaar maken we woensdag 6 oktober bekend.

Meedoen

Meedoen is eenvoudig: registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

  • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
  • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
  • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
  • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
  • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
  • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
  • Inzenden is mogelijk tot en met 5 oktober 2010.
afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie