Fotowedstrijd - Architectuurfotografie

Redactie 1657 0
Trek je statief maar uit de kast. Voor deze fotowedstrijd verwachten we superstrakke composities, het ultieme lijnenspel en mooie contrasten van architectuur in binnen- en buitenland.

Over het thema kunnen we kort zijn deze keer. Aan goede architectuur hebben we met wereldberoemde architecten als Rem Koolhaas en Ben van Berkel in Nederland geen gebrek. Het vastleggen daarvan laten we geheel aan jou over. Uiteraard belonen we jullie inzet weer met mooie prijzen.

Hoofdprijs: Wacom Intuos4 M - t.w.v. € 369,-

De winnaar krijgt een Wacom Intuos4 M pentablet thuisgestuurd. Deze Wacom met actief tekenoppervlak van 223 x 140 mm herkent maar liefst 2048 drukniveau's waardoor je zeer nauwkeurig te werk kunt gaan. In combinatie met de programmeerbare ExpressKeys is het tablet een ideaal hulpmiddel voor fotobewerking. Eerst zien dan geloven? Kijk onderstaande filmpje maar.


Tweede prijs: Velbon Sherpa+ 630 incl. statiefkop - t.w.v. € 338,-

Een stevig statief komt goed van pas bij architectuurfotografie. De Velbon Sherpa+ 630 heeft stevige poten van 29mm breed en is gemaakt uit aluminium en magnesium. Zonder statiefkop ben je nergens, de winnaar van de tweede prijs krijgt er dan ook een Velbon PHD62Q drieweg­kop bij.


Derde Prijs: LowePro Photo Runner 100 - t.w.v. € 79,-

Als winnaar van de derde prijs mag je rekenen op een LowePro Photo Runner 100 tas. Ideaal voor een camera met objectief, maar ook als extra tas voor alleen objectieven. Je kan de tas met heupriem op je taille dragen, of aan de schouder met de anti-slip schouderriem.


Inzendtermijn: 23 november 2010 t/m 11 januari 2011

Inzenden kan tot en met dinsdag 11 januari 2011. Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Meedoen

Meedoen is eenvoudig: registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

  • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
  • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
  • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
  • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
  • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
  • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
  • Inzenden is mogelijk tot en met 11 januari 2011.

Met dank aan Wacom en DeGreef voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie