Fotovakschool opent nieuwe vestiging in Venlo

Redactie 461 0
Fotografisch beroepsonderwijs wordt met ingang van januari 2009 ook mogelijk in Venlo. De Fotovakschool opent dan haar zesde vestiging en wil hiermee een groep aanstormende fototalenten in Limburg en Brabant bedienen.

Voorheen waren fotografiestudenten uit deze regio aangewezen op de vestigingen in Boxtel of Rotterdam, vanaf januari 2009 kunnen ze terecht in Venlo. De nieuwe vestiging is gesitueerd in de voormalige ‘Duitse School’ aan de Julianastraat te Venlo.

De fotovakschool biedt een breed scala aan fotografieopleidingen, uiteenlopend van opleidingen voor gevorderde amateurs tot professionele fotografieopleidingen op Mbo- en Hbo-niveau.

De Gemeente Venlo is blij met de komst van de Fotovakschool in haar stad. “Dit betekent een verdere versterking van de kennisinfrastructuur in Venlo. Voor een gemeente met om en nabij 100.000 inwoners is het belangrijk om voldoende opleidingen van hoog niveau te kunnen aanbieden. De komst van de Fotovakschool in Venlo levert daar een mooie bijdrage aan.”

Belangrijke data
Officiële opening vestiging Venlo voor genodigden : 7 november 2008
Expositie ter gelegenheid van de opening : 7 en 8 november 2008
Open dag : 8 november 2008
Start opleidingen : 10 januari 2009

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie