Fotovakschool komt met HBO-leergang Fotoreflectie

Redactie 627 0
Met ingang van het nieuwe schooljaar start Stichting de Nederlandse Fotovakschool met het aanbieden van een Hbo Leergang Fotoreflectie.

De leergang leert de deelnemers om als brug te fungeren tussen de ‘perceptie’ en ‘bedoeling’, tussen wat een bekijker ziet in een foto en de boodschap die de maker ervan wil overbrengen.

Voor docenten en begeleiders
De Leergang is bedoeld voor diegenen die werkzaam zijn als mentor/begeleider van amateur-fotografen, als fotografiedocent, of die mensen rondleiden op tentoonstellingen of fotofestivals. Met de Leergang Fotoreflectie wordt kennis van de fotografie bijgespijkerd en geleerd hoe men dit kan overbrengen op toehoorders.

Vaardigheden
Na het voltooien van deze gecertificeerde Leergang is de deelnemer volgens de stichting in staat om fotografie te bespreken tegenover een breed publiek en om daarbij desgewenst een persoonlijke visie te presenteren. Bovendien verwerft de deelnemer vaardigheden om mensen te begeleiden in hun eigen fotografische ontwikkeling.

De Leergang verlangt van de deelnemers goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en een abstract denk- en werkniveau. Dit zal tijdens een intakegesprek beoordeeld worden.

Informatie over de nieuwe Leergang Fotoreflectie, de inschrijfprocedure en kosten is te verkrijgen via de Front Office van de Fotovakschool in Apeldoorn via 055-3560522 of via info@fotovakschool.nl.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie