Fototassen voor ieder type gebruiker

Redactie 1511 0
Dure digitale camera's hebben een goede bescherming nodig tijdens het reizen. Daarom testte DigiFotoPro vier fototasen. Voor elk type fotograaf stellen we het ideale transportmiddel voor.

Billingham 550
Prijs: € 503,36 (excl. BTW)
Afmetingen: 46 x 28 x 30 cm
Waardering: 8
Info
: www.degreef-partner.nl
Profiel: Zakenman

Met deze Billingham 550 heb je een sjieke, met leer afgewerkte tas die je zelf op eigen smaak kunt indelen, met zeer stevige uit te nemen tussenschotten. Zo houd je gemakkelijk notebook, documenten of je overnight-items gescheiden van je camera-apparatuur in één tas. Extra opslag creëer je met meegeleverde verwisselbare minitassen, die eenvoudig aan de zijkanten te bevestigen zijn. Deze Billingham van mediumgrootte is van zichzelf redelijk zwaar (2,6 kg) en leent zich gevuld daarom minder voor gebruik als handbagage in het vliegtuig.NG Earth Explorer NG5162
Prijs: € 173,70 (excl. BTW)
Afmetingen: 32 x 18 x 46 cm
Waardering: 8,5
Info
: www.provak.nl
Profiel: Reiziger

Bij de National Geographic Earth Explorer NG 5162 Medium Backpack kun je in de bovenste helft gemakkelijk wat kleding en toiletartikelen voor een paar dagen kwijt. Onderin heb je een naar wens in te delen cameracompartiment, met net aan ruimte voor twee DSLR's met twee standaard(zoom)lenzen en een telezoombojectief (tot 300 mm) van normale grootte. In de batterij afsluitbare pockets aan de buitenzijde van de tas stop je geheugenkaartjes en andere toebehoren. Een 12-inchnotebook of documenten passen aan de achterzijde in een apart vak. Vergeet de extra regenbescherming niet bij deze tas te kopen, anders sijpelt water aan de bovenzijde en na enige tijd door de stof naar binnen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie