Fotostudio de Jong, vanaf zaterdag 11 januari op Ned. 2

Fotostudio de Jong, vanaf zaterdag 11 januari op Nederland 2

jesse kraal 5457 3
In De Wereld Draait Door of Kunststof TV komt fotografie zo nu en dan aan bod, maar een programma volledig gewijd aan fotografie, dat zien we niet zo vaak. Vanaf 11 januari is Fotostudio de Jong elke zaterdag te zien bij de VPRO op Nederland 2.

Wilfried de Jong, bekend van Holland Sport en '24 uur met', presenteert vanaf 11 januari zijn wekelijkse tv-show Fotostudio de Jong. Vanuit zijn gelijknamige kleine fotogalerie in Rotterdam besteedt hij aandacht aan allerlei vormen van fotografie. Zo is er bijvoorbeeld een rubriek waarin hij met een fotograaf tien minuten lang praat over één van zijn of haar foto's. Dit zal hij onder andere doen met Koos Bruekel, Stefan Vanfleteren, Charlotte Dumas, Martijn van de Griendt en niemand minder dan William Klein.

Daarnaast zien we op Facebook dat hij ook achter de schermen kijkt bij fotografe Anjeès Gesink en op bezoek gaat bij documentair fotograaf en filmer Carel van Hees. De eerste aflevering van Fotostudio de Jong word zaterdag 11 januari uitgezonden door de VPRO op Nederland 2 om 21:10. Wij zijn benieuwd! Voor de bankzitters: zondag 12 januari is modefotograaf Carli Hermès te gast bij Kunststof TV, om 18:05 bij de NTR op Nederland 2.

Wilfried de Jong
Foto: Wilfried de Jong

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Jaccograaf.nl

Heel tof!

afbeelding van Daylight

eerste aflevering boeide wel.

afbeelding van Ger Mulder

Het is toch Gods geklaagd dat een man als Wilfried voorgetrokken word.
RECLAME MAKEN VOOR ZIJN EIGEN STUDIO.