Fotoserie: ‘Hobby Buddies’

Fotoserie: ‘Hobby Buddies’

Kimsieders 784 0
Ursula Sprecher en Andi Cortellini fotograferen in hun serie ‘Hobby Buddies’ verschillende mensen met één grote overeenkomst: ze hebben dezelfde hobby. De mooie fotoreeks illustreert dat hoe verschillend mensen ook mogen zijn, ze altijd verenigd kunnen worden door iets simpels als een hobby.

Ursula Sprecher en Andi Cortellini

Het fotografenduo delen samen ook een hobby: het fotograferen van mensen. Samen studeerden ze af aan de Kunstacedemie van Basel en begonnen ze aan dit project. “Hobby Buddies” won in 2011 al de eerste plaats in de Art Show Miami en wordt in verschillende landen tentoongesteld.

Hobby Buddies

Het maakt Ursula Sprecher en Ani Cortellini niet uit wat voor hobby de mensen uitoefenen of hoe ze zichzelf noemen. Alleen de verbondenheid tussen de individuen telt voor het duo. Zo fotografeerden ze onder andere een slagersvereniging, Star Wars cosplayers en een schaakclub. De foto’s hebben naast een mooi verhaal ook een grote esthetische waarde. De fotografen hebben een goed oog voor compositie en kleur, waardoor de serie een bijna surrealistisch ideaalbeeld geeft van de verschillende hobby’s. Bekijk de prachtige beelden hieronder:

Hobby Buddies

Hobby Buddies

Hobby Buddies

Hobby Buddies

Hobby Buddies

Hobby Buddies

Hobby Buddies

Hobby Buddies

afbeelding van Kimsieders

Kim Sieders | Fotograaf & redacteur

Bekijk alle artikelen van Kim