Foto's Sony NEX-C3 en A35 duiken op

Julian 945 0
Op internet zijn productfoto's verschenen van de Sony NEX-C3 en de A35. Eerder dook de A35 al op bij de Nederlandse Sony-website. De introductie van de camera's is vermoedelijk uitgesteld door de aardbeving in Japan.

Aanwijzingen voor de NEX-C3 en A35 gaan al lange tijd in het rond. Nu zijn deze een stuk concreter geworden met het uitlekken van officiƫle productafbeeldingen. De NEX-C3 heeft een iets ander ontwerp en is wat kleiner dan zijn voorganger. De externe flitser is echter een stuk groter. Ook is duidelijk dat de NEX-C3 de 16.2-megapixel apsc-sensor krijgt, die momenteel al in de NEX-5 te vinden is.

Sony SLT-A35

Uit de afbeelding van de Sony SLT-A35 valt nog weinig op te maken. Vermoedelijk is dit een kleine update ten opzichte van de A33. Op 4 april verscheen er op de Sony.nl-website al een verwijzing naar de A35, die dag werd eerder genoemd als introductiedatum voor zowel de A35 als de NEX-C3. Door de aardbeving in Japan zou de introductie van de nieuwe camera's uitgesteld zijn. Wanneer Sony de nieuwe modellen officieel aankondigt is nog niet bekend.