Foto's Sacha de Boer binnenkort op eBay

Redactie 795 0
Een aantal foto's gemaakt door NOS nieuwslezeres Sacha de Boer worden binnenkort geveild op eBay. De opbrengst komt ten goede aan de stichting Free Voice, een organisatie die zich inzet voor onafhankelijke media en persvrijheid in o.a. Afrika en Azi

De Boer selecteerde samen met onderzoeksjournalist Stefan Heijendael twaalf foto's uit hun gezamelijke tentoonstelling 'Achter het kijkglas: het Media Park in Beeld' (tot 24 maart te zien in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid). Tussen 1 en 10 maart zullen de beelden verkocht worden op veilingsite eBay.

Veiling
10 dagen lang kan je bieden op de foto's, het minimumbod bedraagt 150 euro. De foto's worden geveild inclusief lijst met passe-partout van aluminium en ontspiegeld museumglas. Het formaat van de foto's is 40 x 60 cm. en de lijst is 50 x 70 cm.
Op Tweede Paasdag (24 maart) is er een speciale veilingmiddag in Beeld en Geluid. Tijdens deze middag ontvangen de nieuwe eigenaren de door hen aangekochte foto('s) uit de handen van Sacha de Boer of Stefan Heijdendael zelf.

Goed doel
De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Stichting Free Voice, een Nederlandse mediaorganisatie die zich inzet voor onafhankelijke en pluriforme media, een evenwichtige en betrouwbare journalistiek en persvrijheid in Afrika, Aziƫ, Latijns-Amerika, Midden-Oosten en Oost-Europa.

Bekijk de geselecteerde foto's op beeldengeluid.nl

Meer foto's van Sacha de Boer en Stefan Heijendael vind je op www.sachadeboer.com en www.human-landscape.com.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie