Foto's opgedoken van dubbele cameramodule iPhone 7 plus

Foto's opgedoken van dubbele cameramodule iPhone 7 plus

Redactie DIGIFO... 1263 0
De geruchten omtrent de dual camerafunctie van de iPhone 7 plus lijken steeds meer werkelijkheid te worden. Gisteren is er een foto opgedoken uit Taiwan waarop naar alle waarschijnlijkheid de cameramodule is te zien.

Op de foto zien we één module met twee camera's. De linker heeft een smallere lens in een grotere behuizing en de rechter camera heeft een wijdere lens in een kleinere behuizing. De camera's zijn ontwikkeld door Sony en hebben naar verwachting een resolutie van 12 Megapixel. We schreven eerder al over hoe de dual camerafunctie zou kunnen werken.

iPhone dual camera module

Gerucht

Ondanks het groeiende aantal berichten omtrent de dual camerafunctie is het nog niet zeker dat deze technologie daadwerkelijk in de nieuwe iPhone te vinden is. Apple heeft nog niks bevestigd, maar Sony heeft wel al laten weten dat het bedrijf deze modules aan het ontwikkelen is voor 'grote spelers op het smartphone-gebied'. In september van dit jaar worden de nieuwe iPhones bekend gemaakt. Dan zullen we zien of er modellen tussen zitten met de dual camerafunctie.

Het is interessant om te zien dat smartphoneproducenten nieuwe ontwikkelingen in de fotografiewereld introduceren en de camera niet alleen als leuk extraatje op de smartphone zien.

Voor meer informatie over de iPhone kun je kijken op de website van Apple.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie