Foto's en specificaties Canon EOS 5D Mark IV gelekt

Foto's en specificaties Canon EOS 5D Mark IV gelekt

Redactie DIGIFO... 5299 0
Een week voor de verwachte aankondiging van de langverwachte Canon EOS 5D Mark IV, lijkt het erop dat de officiële productfoto's en specificaties zijn uitgelekt. Als we het bericht mogen geloven krijgt de 5D Mark IV onder andere aanzienlijk meer megapixels dan zijn voorganger.

De opvolger de immens populaire EOS 5D Mark III krijgt volgens de geruchten een 30.4 megapixel sensor met dual-pixel AF met 61 autofocuspunten waarvan er 41 cross-type zijn. De nieuwe camera kan continu zeven beelden per seconden schieten, heeft een uitbreidbaar ISO-bereik van 100 tot en met 102.400 en beschikt over Wi-Fi, GPS en NFC. Verder kan de camera filmen in 4K met 30 beelden per seconde en heeft de 5D Mark IV een ingebouwde timelapse functie.Canon EOS 5D Mark IVCanon EOS 5D Mark IVCanon EOS 5D Mark IVLees ook: Review: Canon EOS 80D

Aankondiging 5D Mark IV

Canon heeft een evenement georganiseerd dat volledig in het teken staat van de 5D familie. Dit evenement, 'Five Graphy' genaamd, is van 27 augustus tot en met 11 september in Japan, en naar verwachting wordt tijdens dit evenement de Mark IV officieel aangekondigd. Om zeker te weten dat de specificaties allemaal kloppen, moeten we dus nog een weekje wachten, maar alles wijst erop dat deze specificaties kloppen.

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie