Fotoproject 'Nieuwe groeten uit' brengt Nederland in beeld

Raymond 873 0
Fotografiemuseum Amsterdam en ANP Historisch Archief starten 15 mei het fotoproject 'Nieuwe groeten uit'. Iedereen die in Nederland woont, mag een foto inzenden die typerend is voor Nederland anno 2009.

Iedereen die in Nederland woont of er zijn bakermat heeft staan wordt opgeroepen om een foto in te zenden die zij typerend vinden voor Nederland anno 2009. Deze ‘nieuwe ansichtkaarten’ kun je vanaf 15 mei op www.nieuwegroetenuit.nl uploaden.

Deze zomer tourt het project het land door met een opblaasbaar paviljoen waarin de foto’s vertoond worden. Deelnemers maken kans op opname in de tentoonstelling van het Nationaal Historisch Museum, begin 2010. Ook dingen ze mee naar opname in de Collectie Nederland.

Het doel van het  project Nieuwe Groeten Uit is om op een grootschalige wijze een nieuw totaalbeeld van Nederland creëren. Het wordt georganiseerd door Foam_Fotografiemuseum Amsterdam en het ANP Historisch Archief in samenwerking met het Nationaal Historisch Museum en de BankGiro Loterij.


afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond