Fotomuseum organiseert wedstrijd tijdens Sail

Redactie 751 0
Het Nederlands Fotomuseum en ABN AMRO organiseren onder de titel 'Focus op Sail 2010' een fotowedstrijd tijdens het vijfjaarlijks evenement. Alle amateur- en professionele fotografen worden door de organisatie van harte uitgenodigd om mee te doen.

De drie thema's waar de deelnemers voor in kunnen gaan zenden zijn schepen, water en mensen. Het Fotomuseum wijst er nog op dat er gelet gaat worden op lichtval, compositie en originaliteit. Van 19 tot en met 30 augustus kunnen de foto's opgeladen worden via www.nederlandsfotomuseum.nl/FocusSail. Per persoon kunnen maximaal drie foto's worden ingestuurd, waarbij een e-mailadres en telefoonnummer vermeldt moeten worden.

Sail

Een vakkundige jury zal de foto's beoordelen, waarna de winnaars in diverse media aandacht zullen krijgen. Tevens ontvangt de eerste prijs een workshop fotografie voor twee personen, is de tweede prijs een foto uit de collectie van de printshop van het Nederlands Fotomuseum en ontvangen overige genomineerden een jaarkaart voor het museum, danwel een DVD met beelden van Sail 2010.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie